2013-07-02 09:29:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ne válassza mindig a könnyebbik utat!

Napi horoszkóp július 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nehéz lesz ma leküzdenie a hajlamát, hogy mindenki más elé helyezze saját magát. Természetes, hogy az önérdek a legerősebb, de vannak más szempontok is. Koncentráljon tudatosan erre, és próbálja meg magát beleélni mások helyzetébe!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az ellentétek vonzzák egymást: tartja a mondás. Nem is csodálkozhat, hogy a társa annyira más, mint ön. Hordozza azokat a tulajdonságokat, amelyeket ön nem mer. Vegyen át tőle, és csodálkozni fog a változáson, amit rajta tapasztal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma hajlamos lehet az úgynevezett bevásárlási depresszióra. Hogy vigaszt a különféle, drágábbnál drágább holmik beszerzésében keressen. A baj csak az, hogy ez tovább növelheti a búskomorsága okát, ha kiürül a kassza.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma nagyon is az érzelmei uralják a tetteit, ezért a szokásosnál is könnyebben kihozható a sodrából. Megelőzheti a bajt, ha reggel a szokásos kávé helyett, vagy legalább mellett, citromfű- vagy kamillateát fogyaszt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma felvágták a nyelvét: kritikus és szélsőséges véleményeivel bombázhatja a környezetét. Ez néha helyénvaló, de vigyázzon, nehogy túllőjön a célon. Az igazságtalansággal épp az ellenkezőjét éri el, mint amit akart.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma nehezére eshet megtalálni a közös hangot a barátaival, kollégáival. Alapvetően a megfogalmazásban van a hiba. Ha csak foghegyről, félvállról fogalmaz, aligha számíthat rá, hogy az üzenet el is jut a célszemélyhez.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kerülje el a hirtelen reakciókat! Most nem érdemes „zsigerből” reagálnia még a támadásokra, bántásokra sem. A megértéssel, kedvességgel közelítés még a vérmes támadásokkal szemben is jobb megoldásnak bizonyulhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A hangulatát erősen befolyásolják ma a külvilág történései. A bekövetkező hirtelen változásokért hajlamos lehet másokat hibáztatni, pedig valószínűleg nincs konkrét bűnbak. Tudja be a véletlennek, és bízzon a jobb fordulatban!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Hessegesse el már kora reggel az önre törő negatív gondolattömegeket. Ön a táltosok ivadéka, tudnia kell, hogy a gondolatnak teremtő ereje van. Egy reggeli meditáció, merengés a levelek és fények mozgásán segítheti elméje megtisztítását.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha a szétszórtsága kezd meghaladni immár minden elfogadható mértéket, akkor ideje lenne végre szabadságra mennie. A lelke már tudja, amit ön nem: elég az összeszedettségből, irány a feloldódás. Vizek közelében az könnyebb.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ne válassza mindig a könnyebbik utat! A csábítás ugyan erős lehet, önnek mégis sziklaszilárdnak kell maradnia, ha meg akarja valósítani a céljait. A csillogónak látszó lehetőségek gyakran talmi megoldást jelentenek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Hamar elbizonytalanodik, ha vitapartnerek közé keveredik, és szeretne mindkettejüknek megfelelni. Nem mindig a kompromisszum az egyetlen célravezető út. Hallgasson a szívére, az tudja a helyes megoldást!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: